Producent Makaronów

Zupa wiosenna

Składniki:
•    Międzybrodzki Makaron kolanko – 250g
•    Pomidory w puszcze – 400 ml
•    Wywar mięsny – 400 ml
•    Cebula – 1 szt.
•    Marchew – 2 szt.
•    Brokuł – 1 szt.
•    Olej – 1 łyżka
•    sól, pieprz, cukier
•    2 marchewki
•    1 brokuł
Sposób przygotowania:
1.    Międzybrodzki Makaron kolanko gotujemy według zaleceń na opakowaniu.
2.    Wywar gotujemy razem z marchewkami
3.    Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie
4.    Brokuł razem z groszkiem ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić.
5.    Cebulę drobno siekamy i podsmażamy. Następnie dodajemy pomidory w puszcze.
6.    Całość dodajemy do mięsnego wywaru i przez chwilę gotujemy.
7.    Przyprawiamy solą, pieprzem.
8.    Na koniec dodajemy ugotowane brokuły.
9.    Podajemy z makaronem.

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij