Producent Makaronów

Makaron nitka ze szpinakiem

Składniki:

Międzybrodzki Makaron nitki 250g
szpinak 250g
pieczarki 200g
2 ząbki czosnku
sól i pieprz
oliwa z oliwek
jogurt naturalny 1 szklanka

Wykonanie:

1. Pieczarki pokroić w kostkę i smażyć na patelni 10 minut.
2. Następnie dodać zamrożony lub świeży szpinak oraz wyciśnięte ząbki czosnku, sól, pieprz i oliwę, po czym chwilę podsmażać na patelni.
3. Makaron ugotować al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu.
4. Do szpinaku i pieczarek dodać jogurt i całość doprawić do smaku. Sos połączyć z odcedzonym makaronem.

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij