Producent Makaronów

Łazanki

Składniki:

Międzybrodzki Makaron łazanka - 250g
kapusta kiszona - 500g
grzyby suszone -50g
cebula średnia - 2 szt.
masło -  2 łyżki
pieprz ziołowy - 1 płaska łyżeczka
sól, pieprz czarny do smaku               

Wykonanie:

1. Makaron ugotować w osolonej wodzie, następnie zahartować w zimnej i odcedzić.
2. Kapustę ugotować do miękkości, wystudzić, odcisnąć i drobno pokroić.
3. Osobno ugotować grzyby i pokroić w paseczki.
4. Na maśle usmażyć drobno pokrojoną cebulę, dodać kapustę, grzyby i doprawić do smaku solą i pieprzem. 
5. Całość chwilkę poddusić, a następnie wymieszać z ugotowanym makaronem.

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij